Beauty

Syriner er fantastiske på lukt og utseende! Helt fra jeg var liten kan jeg huske at jeg elsket syrinene. Her er en liten bildeserie:

Jeg skal, tro det eller, gå og legge meg tidlig! Tidlig for meg er klokka ti………
Jeg har ikke planer om å være så trøtt imorgen som jeg var idag! Trøtt og støl var to stikkord for dagen idag 🙁
Slik kan det gå 🙂

Jeg var innom G-sport idag og fant to søte blå klær. Den ene var altfor liten for meg, men så søøøøøt:


Søt, ikke sant?

God natt 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!