Elle sommerfest -del 2

Jeg regner med dere kjenner den vakre kvinnen på min høyre side!? Tone Damli Aaberge var selvfølgelig tilstede på sommerfesten!


Selvfølgelig var frukten pent arrangert 🙂 Den ikke bare ser bra ut, men smakte fantastisk godt! 🙂


De runde kakene i ulike farger kommer fra en av norges mest eksklusive sjokoladeforretninger. Den ligger på Frogner og jeg hadde sett butikken mange ganger før jeg så de var tilstede på sommerfesten. Jeg smakte på én gul og én grønn. Hvilken som var best? Husker ikke, men de var gode begge to! Er du på Frogner i Oslo ligger butikken ikke langt fra Solli plass. Jeg vet ikke hva prisene deres er, men det kan jeg jo finne ut av og samtidig spørre om de har noe uten sukker! Det hadde de nemlig ikke med seg her, bortsett fra den flytende sjokoladen som var for å dyppe jordbærene i 🙂

Firmaet ble representert av to jenter i søte kjoler;

En av de tingenen jeg liker er å se Oslo fra nye synsvinkler. Kommer man seg lenger opp får man med seg detaljer man ellers aldri ville sett. Men, på nye bygninger er det jo stort sett ikke noe spennende uansett! 🙁
Hvis du har lurt på hvordan Oslo ser ut fra taket på Grand Hotel, kan du se deler av det her;

Jeg traff mange hyggelige mennesker på festen! Takket være den ukjente giveren av gnagesårplaster var kvelden fin helt til det begynte å bli litt kjølig (hadde ikke med jakke)!

Nå er det bare å vente på de norske jordbærene! Jeg har sett mange ville jordbærplanter, men jeg sier ikke hvor!!!!!

Ha en fin tirsdag!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!