Elle sommerfest 2010

Hei igjen, av diverse årsaker har jeg vært «borte» en uke 🙁 Men nå er jeg tilbake! 🙂

Igår kveld var jeg på Elle sommerfest på taket til Grand. Du kan jo sikkert tenke deg at det var mange kjente fjes der!

Marion Ravn, Tone Damli Aaberge, Vendela Kirsebom, Jan Thomas, Carew, Kristian Kjelling……det dukker nok opp bilder både her og der snart fra festen.

Jeg har bilder fra to ulike kamera, mens jeg kun har det ene foran meg nå. Det betyr at flere bilder kommer 🙂

Det var mye god frukt og konditorvarer (bilde på annet kamera) samt mat på festen.

Emilie i Jan Thomas Studio hjelp meg med håret! Hun gjorde en så skikkelig jobb at frisyren holder idag også, etter en natts søvn! 🙂

Det var Ida Marie til venstre på bildet som sto for make-up! Takk, jeg følte meg virkelig fresh da jeg gikk ut av studioet!

Jeg hadde helt nye sko og gjorde den klassiske feilen. Jeg satt med blemme på den ene tåen selv før festen! Skoene var så behagelige i butikken, men etter en 10 minutter gåtid til salongen hadde jeg fått blemme :(…..Jeg var selvfølgelig bekymret for hvordan dette skulle gå utover kvelden! Men det gikk supert takket være ei ukjent jente på Paleet i Oslo. Vi var i en klesbutikk, jeg spurte om de hadde gnagesårplaster. Det hadde de selvfølgelig ikke, men kanskje de hadde i skobutikken rett ved? Jeg gikk inn, spurte og fikk negativt svar. Så fikk jeg øye på et fint plagg i en annen butikk, gikk inn der for så å oppdage at den ene kunden i skobutikken hadde kommet etter meg for å gi med gnagsårplasteret hennes! TUSEN TAKK til den ukjente! Det reddet virkelig kvelden!

Jeg skal vise dere flere bilder, både av folk og mat! 🙂
Ha en fin fredag sålenge 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!