Ikke lett å legge gulv…..

Den som trodde det var enkelt å kjøpe et gulv og å få snekkere å legge det pent!
Jeg trodde det! Inntil for et par dager siden. Vi har fått levert planker i bredder i hytt og pine. Vi har stått og målt bredden på alle plankene på millimetern…kan dere tenke dere noe mer artig å gjøre en lørdag kveld og søndag?

Snekkerne er jo helt fantastiske og gjør så godt de kan, OG DE KAN, det skal de ha!
Vi har to svenske snekkere fra Strandbergs bygg som er helt supre. De har faktisk aldri opplevd å få levert et slikt gulv (da tenker jeg på alle breddeforskjellene på plankene) til legging. Tålmodige er de også, mange andre hadde sikkert klikket for lenge siden. Så, en skikkelig applaus for våre to svenske snekkere!!! 🙂 🙂

Man må ha litt oppmuntring i slike tider, så la oss kose oss med en reklame for McDonald`s, selv om jeg aldri anbefaler noen å spise pommes frites!

Ikke se på dette som en reklame for McDonald´s fra meg til dere. Det er riktignok en reklame for dem, men selve reklamen er kul, ikke hva de reklamerer for 🙂

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!