It never ends…….

Det er slik det ser ut for oss. Gulvet er omsider ferdig 🙂 men så var det videre til det elektiske. Det som var nødvendig for at snekkerne skulle få arbeide i fred var jo at alle ledninger som hang og slang fra taket ble fjernet. Dermed har vi sittet uten annet lys i stua enn det som er på komfyren og under kjøkkenbenken. Vi har fortsatt ikke lys i stua, men heldigvis kommer elektrikeren og ordner imorgen.

Dagen da snekkerne var ferdig med gulvet tenkte jeg å glede Fred ved å hente sofaen vår, som faktisk ble kjøpt 31. mai, én dag før vannlekkasjen. Vi pakker ut og ser at joda, Living har sendt oss feil vinkel! Er det noe som helst som kan fungere eller gå på skinner??????
Vi forsøker å ringe dem, men det er av erfaring nesten umulig å komme gjennom. Så vi drar dit! Nå har vi vært der 3 ganger fordi de sendte feil sofa til oss. Ehh…….
Så idag fikk jeg beskjed om at vår sofa som er kjøpt og betalt ikke finnes lenger. Fordi vi hadde vannlekkasje har de surret bort og solgt sofaen vår til noen andre..er det rettferdig eller?

Så nå sitter vi fortsatt uten kjøleskap og fryser, ikke tv, internett eller fasttelefon, ikke lys på stua og heller ikke strøm i de fleste stikkontaktene i hele leiligheten og heller ikke en sofa som er vår.

P.g.a. alt maset med dette er dietten lite spennende for tiden. Kikerter på boks er ikke favoritten lenger, men heller nødmat av mangel på oppbevaringsmuligheter og ryddige forhold til å lage den maten jeg ønsker å spise.

For et par måneder siden sa jeg til Fred at jeg var lei kidneybønner på boks. Svaret var oppløftende nok at da kunne jeg jo spise kikerter istedenfor 🙁 🙁

Nå er det 3 mnd uten det meste.
Nesten alle klærne mine ligger hos naboen og det passer dårlig nå som høsten er kommet!

Så jeg begynner å bli amper, amper og savner å spise mat uten å måtte gå i butikken først!

Jeg lengter etter å spire alfalfafrø og mungbønner og å dyrke hvetegress, jeg vil kjøpe en dehydrator og juicepresse og spise god og sunn mat som jeg bestemmer selv hva skal være!!! Ikke det at jeg ikke kan spire nå, men det fungerer bare ikke når man lever i det kaoset!

Så hvis noen sier til meg at alt handler om prioritering og at man får til det man vil få til så er det en «sannhet» med forbehold. Derfor pleier jeg å si til pasienter at det er greit om de ikke klarer å endre alt på en gang. Og noen ganger er det bedre å vente med å gjøre endringer!
Liver er bare sånn noen ganger. Hvis du skal stresse med å bli sunn, er det sunt da? Stress er jo ikke bra for kroppen, spesielt ikke langtidsstress! Nei, hvis man skal gjøre kostholdsendringer som er dramatiske skal man være klar for det, ellers blir det kanskje bare et korttidsprosjekt som hverken var sunt eller ga noen som helst resultater!

Man har hverkan lyst eller mulighet til å lage mat under slike forhold!
Jeg ser iallefall én negativ konsekvens hva angår min ernæringsstatus p.g.a. dette. Mer om det imorgen. Jeg er veldig glad i målinger, tester og sammenligninger. Jeg har tatt en test som mange andre i norge også burde ta. NÅ er det nok, jeg vil ha livet mitt tilbake! Og angående den testen jeg tok så skal jeg virkelig ta testen om noen måneder og da skal svarene være FINE!

Sorry sorry, men kaotiske tilstander gir ikke verdens mest positive blogginnlegg 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!