Better and better :)

Ser ut til å lysne nå!

Jeg har ikke lagt ut noen innlegg her på en liten stund p.g.a. leilighetsmas og jobb i helgen.
P.g.a. alt med leiligheten har det vært lettere for meg å lese en bok, eller to eller tre 🙂
Stemmer det!, iallefall tre bøker har jeg så å si kommet meg helt gjennom. Nå holder jeg på med den fjerde boken!
En av bøkene som er lest så å si fra perm til perm er denne (du kan ikke se inne i boken selv om du klikker på bildet da bildet er hentet fra amazon.com):

Kjempeinteressant bok jeg skal fortelle dere mer om……
Jeg har lest og lært så mye interessant i det siste og det må jo deles med andre 🙂

Nå er det bare litt over én uke til vi får sofa , kjøleskap og fryser. Det har gått så lang tid uten at man tilslutt spør seg «trenger jeg kjøleskap??»

Jeg har gjort endringer slik at det nå går an å legge igjen kommentarer! Håper på å få høre deres meninger og erfaringer rundt ting jeg skriver om 🙂

Hadet 🙂

Publisert under Diverse

2 comments on “Better and better :)

  1. Åshild on said:

    Håpar du vil skrive litt om dette temaet. Er det litt som å «ete på seg» hypotyreose, tru? Med paralell til diabetes. Sjølv har eg dessverre hypotyreose, det er ikkje alltid heilt lett. Har merka at kosthald og trening er viktig. Takk for fin blogg!

  2. Tina Hamelten on said:

    Jeg skal skrive om det, må bare bli ferdig med noe annet først 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!