Søte dyr og mange reklamer med dyr….

Nå nærmer det seg at leiligheten blir ferdig! 2 dager igjen til vi har fryser og kjøleskap og vår egen sofa 🙂
Tv må vi nok vente lenger med. Kan jo ikke sparkle støv inn i en ny tv heller! Og da er det bedre å vente!
Blir uvant å skulle kjøle ned maten sin !!!!??? Jeg har aldri noengang spist så mye kikerter og lomper iløpet av noen måneder. Det var det der med en variert diett da….. Jeg husker en dag jeg sa til Fred at jeg var lei kikerter. Hva var responsen? Jo, jeg kunne jo ta en boks røde bønner! Hahaha! Not funny!

Nå er jeg så lei av å løpe frem og tilbake mellom jobb og håndtverkere. Vi er nesten ferdige med leiligheten, men i helgen skal vi rense og vokse gulv 🙁

Gleder meg til å komme i rute igjen!

Ha en fin helg 🙂

Filmen under er ganske morsom, men lang. Har du tålmodighet kan du se hele, ellers kan du spole fremover:

Publisert under Diverse, Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!