Zumba

Idag har jeg testet Zumba! Det var litt rart for jeg er ikke vant til den type trening…. Etter ca. 10 minutter begynte jeg å lengte etter vektene……Men, har man begynt på noe får man gjennomføre så godt man kan!
Jeg er nå gjest i 7 dager på SATS i Vika. Ei venninde inviterte meg og jeg elsker å trene så hvorfor ikke teste SATS?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Etter fem minutter med zumba kom den vanlige «startslitenheten». Det har sikkert et mer fancy navn enn det, men den følelsen man har når man varmer opp/kommer igang at dette kommer jeg ikke til å klare fordi jeg er jo såå sliten allerede. Den slitenheten kommer man seg forbi, heldigvis. Jeg kjente igjen den følelsen av at det jeg holder på med kanskje ikke er optimalt for meg da jeg stadig måtte se på klokken for å se hvor nær avslutningen vi var…..Fakta er at jeg avsluttet før alle andre, ikke p.g.a kondisen, men utrolig nok p.g.a. vannblemme under foten, eh, faktisk begge 🙂 Slå den! Så jeg tok en matte og trente mage og rygg.

Men, det var jo gøy også, bare veldig uvant og kondisjon er ikke det jeg har trent de siste årene! Det mest uvante var vel sideveisbelastningene på fotsålen. Men, det jeg gleder meg til er neste tirsdag for da skal jeg på crosstraining. Jeg tror det er det som ligner på militærtrening 🙂 🙂

Igår lagde jeg en skikkelig god indisk fiskerett sm jeg skal gi dere oppskriften på! Den bør dere prøve å lage!

Hadde vi ikke hatt en avtale idag om å møtes to personer på SATS så hadde nok ingen av oss møtt opp til trening kl. 10.45 når det er kaldt og guffent ute. Det er gull å avtale trening med andre!

God natt!

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!