Ferskvare

Hva tenker du da? Hva er ferskvare? Tenker du på ferskt brød fra butikken eller friske grønnsaker?

En i friidrettsklubben sa at «trening er ferskvare». Det uttrykket skjønner man vel ikke før man ikke er så «fersk» lenger???
Etter de siste 6 mnd føler jeg meg ikke så fersk lenger, men jeg friskner til 🙂 Idag har jeg trent SatsFlow. Det var noe annet enn zumba og passet med veldig fint på morgenen idag! Jeg trengte ikke å se på klokken for å sjekke når det ble ferdig 🙂 🙂 Men, faktisk til aldri å ha vært på de to timene + at det er kjempelenge siden jeg har vært i nærheten av den type trening så er jeg godt fornøyd!! Etterpå jogget jeg på tredemølle med tre omganger ved «late som du løper 200 -metre» -løping.

Bilde fra www.rolv.no

Har laget grønnkålsuppe for første gang idag. Jippi, kan du tenke deg noe sunnere enn grønnkålsuppe? Navnet, fargen og smaken tydet på at dette var sunt! Jeg brukte kun grønnsaksbuljong (uten gjær), hvitløk, grønnkål og vann. Jeg forsøkte å blande inn litt erstatning for fløteerstatning av ris. Synes vel egentlig ikke suppen ble noe bedre av den ris-saken. (den fløteerstatningen av ris var jo heller ikke så sunn så det gjorde ingenting at den ikke gjorde suppen smakfullt noe bedre).

Fargen på grønnkålen mens den lå i stekepannen var helt fantastisk. Nå er det to oppskrifter jeg må dele med dere. En på grønnkålsuppe og en på fisk i tamarindsaus! Men jeg lover at de oppskriftene iallefall ikke kommer imorgen for da skjer det så mye. Bl.a. kjoleprøving 🙂 🙂

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!