Happy day – mat

Noen ganger lurt på hva man spiser på Tv-innspillinger? Vel, her kan dere iallefall se hva som stod fremme til Happy Day innspilling med Jan Thomas idag. Programmet har premiere 31.januar på Tv2. Idag var jeg med til innspilling og tok noen bilder 🙂 Jan Thomas så som vanlig flott ut med enda penere kropp enn før! Terningkast 6 selv om jeg egentlig kun burde gi terningkast til mat 🙂


Det burde være noe å knaske på for alle smaker…..

Gledelig å se at det meste av drikke faktisk er vann!

Her er et godt eksempel på hva to av de spiste idag. Trond knasket gulrot og sukkererter mens Fred hadde med seg stangselleri!

Nysgjerrig på hvem som var gjest i studio idag? Vel, jeg har ikke planer om å avsløre noe, men går dere inn på www.øyenbryn.no etterhvert så kan det hende en gjest avsløres iallefall!

God helg til alle leserne!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!