Ulike hus

En Tv-kanal jeg liker å se på er en livsstilskanal som viser masse sprø hus rundt om i verden. Apropos kule hus viser bildene under et par eksempler på det.


Hadde du klart å ha et soverom innredet slikt? Jeg hadde ikke klart det!

Bilder herfra

Det har vært litt stille på bloggen de siste dagene fordi det har vært alt annet enn stille her….
I helgen hadde vi mye besøk. Det var jo nesten restaurantbuffét på lørdag. Fred var så redd for at gjestene ikke skulle like hovedretten at han lagde enda en rett. Det ble så mye mat at man kunne spist og spist og spist hele kvelden og utover. Men vi sendte med gjestene mat hjem istedenfor 🙂

Tenkte på en morsom sammeligning istad. Når vi kjøper klær så finnes det god kvalitet og dårlig kvalitet. Stoffet som klærne lages av er av ulik kvalitet. Det er sammensetningen på stoffet som avgjør kvaliteten på det. Og ikke bare sammensetningen men også lengden på fiberne i det aktuelle stoffet. Jeg tenkte på at slik blir det jo med kroppene våre også. Blir sammensetningen av de ulike stoffene feil i forhold til hverandre så synker «kvaliteten» eller helsen vår. Hva skal jeg sammenligne lengden på fiberne med? Vel, hvis du har ull så tror man at ull er ull, men det er ikke det, for det er ulike typer ull, akkurat som et skjelett er ikke er skjelett! Hvis man mangler utstyr ullproduksjoenen så blir kvaliteten påvirket av det som mangler. Skjelettkvaliteten vår påvirkes også dersom noe mangler i produksjonen. For eksempel så virker K-vitamin slik at kalsium bindes sterkere i skjelettet, og det er jo ikke uten betydning!

Og skulle man ha en diett med lite cholin kan man få fettopphopning i leveren! Hæ, cholin? Ja, det er ikke bare de som driker for mye alkohol som kan få fettopphopning i leveren! Kan man reversere fettleveren? Ja 🙂 Cholin kan vi ta mer om senere.

Pass på huset ditt 🙂 bygg det med solide råvarer og materialer!

Fin tirsdag til alle!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!