Jada, jada jeg spiste noe usunt…

De siste dagene har vært 15 steg tilbake fra raw food veien jeg skulle på. Grunnen? Jo jeg våknet mandag morgen KJEMPEKVALM, og nei, jeg er ikke gravid, for som jeg sa til Fred hva har diaré med det å gjøre?!?!?!?

Iallefall, sørsteparten av mandagen ble tilbrakt på do og i sofaen. Hva i all verden hadde jeg fått i meg? Det var virkelig grusomt!
Jeg hadde jo ikke lyst på mat, kvalm og uvel som jeg var. Når appetitten endelig kom satte jeg selvfølgelig ikke tennene i en brokkoli eller bløtlagte mandler. Jeg gikk og kjøpte noe usunt! Jada, det skjer, men jeg lover det er ikke ofte! Jeg kjøper kjeks kun når jeg er syk! Kjørte i meg sukker gjorde jeg også 🙁 eller det var faktisk Fred som gjorde det. En salt og sukkerblanding som funker kjempebra men som smaker dritt! Det kan vi ta senere for det er nok noe noen av dere kan få god bruk for en gang!

Det var bl.a dette:

Kornmo smaker jo ikke godt lenger! Ikke det at det smakte direkte godis før, men nå mislikte jeg det! Slik kan det gå når man blir vant til annen mat og andre smaker!
Bixitsmaken var helt ok den 🙂

Sånn kan det gå……
Så igår spiste jeg maisgaletter og riskjeks, kokt ris og fisk.

Men idag var det juicing igjen!

Spirekassen vår (som skal gjøre det lettere å komme igang med dyrkning) så for noen dager slik ut:

Jeg tror dette var Timian……

Og at dette er spinat:

Juicing er gøy!! Her har vi juicet tre ulike grønsaker etter hverandre uten at det har blandet seg 🙂

En liten rose fra Øverland fra meg til dere 🙂

Nå gleder jeg meg til å komme meg på Øverland igjen! Nå kan vi høste dette:
Hvit reddik
Løk
Mangold
Rødbet
Squash
Poteter
Urter
Sukkererter

Noe jeg er spent på er om vi får hente lilla gulrot i år 🙂 🙂 Det har jeg hverken sett eller smakt!
Vi får se!

Publisert under Prosjekt urter og raw food

2 comments on “Jada, jada jeg spiste noe usunt…

  1. Silje Bjørnstad on said:

    Hjemmelaga «GEM-laging» funker alltid! 😉
    Men uff, ikke noe gøy å bli syk, men som du sa til meg også, kroppen og fordøyelsessystemet trenger tid til forandringer, så håper du føler deg bedre nå 🙂 Og lykke til videre!
    Forresten, jeg er også spent på om dere får lilla gulrøtter, hadde jo vært utrolig gøy og spennende!

  2. Tina Hamelten on said:

    Den forandringen her var nok snakk om uhumsk basselusk av et eller annet slag 🙂 Fysj :/ Jeg har en anelse om hva det kan ha vært……

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!