Myrellin!

Hørt om det noen gang?
Det hadde ikke jeg heller før vi havnet i en hage hvor vi ble tilbudt Å smake på myrelliner. Det var godt, de så ut som små gule plommer! Vi tok vare på kjernene og plantet de, så får vi se hvor vi skal plante det ute????
…………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………

Hjemme har vi sådd auberginefrø. Kanskje ikke lurt når vi ser hvor store plantene blir…..og her er de ikke ferdig vokst enda….oioioi…
…………………………………………………………………………………………

Her står jeg og ser på squash 🙂 🙂

…………………………………………………………………………………………
Dette er tre bilder fra den helgen da mye gikk galt!
Fred klemte lillefingeren sin (ja, den samme lillefingeren) tre ganger. Kameraten vår satte fingeren nedi lakken på et nylakket bord, jeg tråkket på en nylakket terskel, og JEG sølte egg…. Det var mer som skjedde, men nå er det glemt!
…………………………………………………………………………………………


…………………………………………………………………………………………
Hvis noen lurer på raw food prosjektet? Første slag i ansiktet er resultatet av mine spireforsøk på speltkorn og brokkolifrø! Rett til dundas!! Jeg får til mungbønner og alfalfa, adzuki. Jeg er god på juicing og har laget en kjempegod gresskar hummus som ble enda bedre med mandel istedenfor gresskar. Det går fremover, men siste uken har nok vært nesten tilbake til utgangspunktet. Hadde ikke en ferdig plan, ble syk, jobbet mye og sov for lite. Da sier det seg selv at fokuset ligger et annet sted….. Men det kommer!

Gleder meg til å sove! Og klokken er ikke 20 enda….da er jeg trøtt 🙁

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!