Hva gjør de med grønnsakene våre?

http://youtu.be/exBEFCiWyW0

Har ikke tid til å kommentere filmen nå, men den snakker vel for seg selv…..

Publisert under Ernæringstips, Filmsnutt, Økologisk mat

2 comments on “Hva gjør de med grønnsakene våre?

  1. Wow. Dette må vel minne om død mat, samtidig som den er proppfull av kjemikalier! Valget er enkelt for min del, jeg velger økologisk potet 🙂

  2. Tina Hamelten on said:

    Ganske artig film, jeg bytter over til økologisk men det tar jo tid å få byttet alt…

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!