Dagens middag :)

Her er dagens middag: Laks, salat, tomat, dampet hvitløk og hvit ris med svartøyebønner. Grunnen til at det er hvit ris, som slettes ikke er sunt, er fordi vi hadde det travelt og hadde jobb-besøk hjemme…..og hadde vært på farten hele dagen og trengte mat så fort som det var mulig. Bønnene gjorde risen endel sunnere da iallefall!


Dagens smørkrisesak;
Den norske smørkrisen har nådd amerikas talkshow! SJEKK DENNE VIDEOEN

Jeg har en venn som er butikksjef på en Ica forretning som kunne fortelle at folk er overstresset og kjøper MASSE smør!! Hallo??? Trenger du virkelig 12 kg smør i kjøleskapet ditt??? Det var faktisk en som hadde det! Min venn sa at det kunne jo hende det ble mangel på en annen vare også – og man kunne ikke drive og hamstre slik. Istedenfor å ta til fornuft…..ble personen stresset og tenkte på enda mer hanstring!! For å av og til gå tom for noe – nei, det er jo katastrofe…..eller??

Vi kjøpte 1, jeg sier igjen: Én pakke smør på 250 gram idag…..

Jaja, kos dere med innslaget om den norske smørkrisen på det amerikanske talkshowet! I andre deler av verden er krisen: mangel på arbeidsplasser og frykt for å miste husene sine. I norge har vi litt mangel på smør. Sett i det store perspektivet er det liksom ikke noen krise….synes jeg da 🙂

Idag har vi vært hos fotograf med pinsettene til Fred! Gleder meg til de er ferdige 🙂 🙂 Dette er virkelig flotte og vakre pinsetter 🙂 Pinsettene varierer i pris fra 350,- for en vanlig pinsett uten diamant, 1500 for pinsett med 1 diamant og opp til foreløpg ca. 200 000,- kroner for en pinsett med 33 diamanter på tilsammen 1,5 karat! Fett!! Virkelig kul diamantpinsett, men den skal jeg ikke vise dere enda 🙂

Håper dere får en flott julaften med mye god mat!
Jeg gleder meg til riskrem og moltekrem (oi, jeg har jo ikke spurt om det blir moltekrem i år……)

God natt alle sammen!

Publisert under Dagens middag

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!