Feiring – Ronnie Ottem

Lørdag for noen uker siden var vi invitert til feiring på Mona Lisa huset: Ronnie Ottems fødselsdag. Hvis du er usikker på hvem Ronnie Ottem er kan du se på bilde nr. 3 🙂

Her er diverse bilder fra feiringen;
Syntes dette bildet var litt morsomt for det er kun 1 person som holder fokus på fotografen i det dessert rulles forbi oss på bildets venstre side 🙂Så kommer vi til aftenens mat 🙂 🙂 🙂 Godt og virkelig innbydende! Her var det nok mat til alle! Og det så så fristende ut. Tenk deg å være skrubbsulten og så få presentert alle disse godsakene….Skal du ha fest så klarer de å levere mat og musikk! Folkene må du nok stå for selv! Hm…finnes det firma som fyller opp fester? Det har jeg ikke tenkt på. For å si det sånn, jeg skal ikke starte det firmaet som eventuelt tilbyr den tjenesten! Jeg har så mange gode idéer rundt mat og ernæring. De fleste er skrevet ned, trenger bare mer tid!

Fikk et blad i posten igår, et blad som går til alle ernæringsfysiologer og kliniske ernæringsfysiologer i Norge. Det var en artikkel av professor Birger Svihus som var veldig fin og som jeg skal dele med dere!
Hvis folk i det hele tatt har tid til å lese blogger nå om dagen da.

Vet du hva?? Jeg har enda ikke kjøpt en eneste julegave…..oups!

Publisert under Fest

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!