Bryllupsdag!!

Idag har jeg og Fred bryllupsdag! 19.April 🙂 Ikke akkurat solskinn ute idag, men det var bra vær den dagen vi giftet oss iallefall.

Fred er på jobb, jeg sitter hjemme og jobber før jeg skal på trening kl. 17.00.
Vi får se da om vi skal gjøre noe koselig ikveld når vi er ferdige med dagens jobb og trening 🙂 🙂



I LOVE YOU FRED!

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “Bryllupsdag!!

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    gratulerer! <3

  2. Tina Hamelten on said:

    TAKK 🙂

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!