Hater du brokkoli?? Spis brokkolispirepulver!

Da er tiden kommet for at jeg skal vise dere brokkoliproduktet jeg nevnte!
Jeg er opptatt av at vi skal spise sunt, men én ting som kanskje ikke er så populært hos alle er brokkoli!
Og det som er så sunt!! 🙁
Må være noe av det sunneste man kan spise 🙂
Vel, jeg kom over et produkt som er pulver av brokkolispirer og måtte kjøpe og teste ut! Når jeg sier teste ut så mener jeg ikke å teste ut iforhold til om jeg føler meg 30 % bedre etter 1 uke, eller at huden ble såååå mye glattere.


Produktet er grønnbrunt og smaker litt rart blandet i vann. Det smaker ikke så dårlig eller rart at du ikke bare kan drikke det blandet i vann, men du kan blande det i annen drikke om du vil 🙂 Dersom du ikke liker brokkoli er dette en fin erstatning.
Merket er NDS og jeg vet helt ærlig ikke hvilke butikker man får kjøpt det i, fordi jeg kjøpte det rett fra grossisten!
Jeg skal skrive mer om helsefordelene med brokkoli og brokkolispirepulver imorgen.
Fred skal ha kurs så da sitter jeg på kontoret og jobber litt mens jeg venter på at han blir ferdig.

🙂 🙂 🙂 🙂
Sunnhetsinfo om brokkoli kommer imorgen, lørdag 🙂

Publisert under Ernæringstips

1 comments on “Hater du brokkoli?? Spis brokkolispirepulver!

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    jeg spiste litt brokkolipulver i fjor 🙂 er faktisk kjempegodt!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!