Voga – Sebastien Bruno

For 3 uker siden var jeg og Fred i klesbutikken Voga på Majorstuen. Butikken var fylt av klær og mennesker som helt klart var mer enn gjennomsnittet opptatt av klær 🙂 Flere kjente norske fjes var på fest og minglet.

Les mer om hvor du kan få tak i disse godsakene nederst i innlegget 🙂
Det ser så deilig ut!!!! Men jeg turte ikke spise de for jeg ante jo ikke hva de inneholdt!


Nei, det er ikke mine sko…de tilhører denne vakre damen, Sabrina;

Her er ansiktene utad for bedriften Sebastien Bruno som leverte godsakene til festen, nam nam..

De jobber tydeligvis med nettsiden sin!

D2, magasinet som følger Finansavisen hadde en artikkel på nett om dem og sier følgende:


begge bilder hentet herfra

Fashion and high quality chocolate! Passer bra sammen!

Ha en fin helg 🙂

Publisert under Fest

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!