Sliten ja!

Jeg fikk dessverre ikke skrevet om hud og grønnsaker i helgen! Alt ble annerledes enn jeg hadde planlagt…
On nå når klokka er halv ti på kvelden er jeg superklar for å gå og sove. DA er jeg trøtt altså 🙁 Det er så mye som skal gjøres og ordnes når man skal henge fingrene og trådene i flere firma og prosjekter samtidig! Tiden er snart klar for at jeg kan fortelle dere om ett av dem 🙂

Når jeg har det travelt blir det gjerne «hurtigmat» 🙂 🙂 Haha, ikke slik mange tenker! Her i huset er det enkleste man kan lage linsesuppe! Består kun av linser, vann, løk, salt, pepper og olje eller ghee. Sinnsykt godt! Alle gjester godkjenner den også 🙂

Noe som er blitt obligatorisk med linsesuppe er finraspet gulrot.
På bildet er det raspet gulrot og nepe. Bildet er tatt tidligere, men tilbehøret idag ble raspet gulrot, stekt champignon og dampet asparges.

Og apropos trøtt….god natt!

Publisert under Diverse

2 comments on “Sliten ja!

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    kan faktisk se for meg at raspet gulrot er godt til.. du må prøve å raspe litt eple sammen med guleroten 🙂

  2. Tina Hamelten on said:

    eple, ja kanskje et grønt syrlig et!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!