Oversettelse fra engelsk til norsk

Greit å kunne starte arbeidsdagen hjemme 🙂
Det har jeg gjort idag. Mens tørketrommelen gikk satt jeg og oversatte fra engelsk til norsk ulike alkoholholdige drikker. Og jeg som ikke liker alkohol! Tror det gikk veldig fint, det var jo ikke spesielle faguttrykk innen alkoholens verden som skulle oversettes! Yorktest kommer med noe som heter DrinkSCAN som vi også skal tilby i Norge og dermed skal ting oversettes til norsk!

Dagens morsomste var vel Fiollikør 🙂 Siden jeg ikke er fan av alkohol og iallefall ikke likør skal jeg ikke smake. Som klinisk ernæringsfysiolog føler man seg av og til forpliktet til å smake og teste ulike matvarer og dietter, men dette står jeg over!

Her er en drink med fiollikør, flott farge!

Bilde hentet herfra

Nå sklir dagen inn i fase to hvor det er på tide å komme seg ut for å gjøre resten av dagens gjøremål!

Ha en fin torsdag 🙂

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Oversettelse fra engelsk til norsk

  1. LovelyLiller.com - Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter on said:

    var en lekker fage ja 😀

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!