Nå skal jeg hjem og lage middag

Ja, for Fred skal i sommer få ferdig middag til han kommer hjem. Det jeg skal gjøre er å benytte sjansen til å eksperimentere med masse nye oppskrifter. Idag skal jeg lage 3 retter!!!

Først en indisk kikertgryte. Der er ikke sikker Fred liker den så da «safer» jeg med å lage rask chili con carne med kylling. Så skal jeg ha stekt purre og hvitløk som et lite tilbehør i tillegg til urter og salat vi hentet på øverland igår.

Boken jeg har hentet oppskriftene fra heter 365 middager i en gryte!

Jeg kjøpte den på et utsalg og den er kanskje ikke å få kjøpt lenger???
Men om du skulle finne den et sted kan det være en grei bok å ha i bokhyllen 🙂

Her er en beskrivelse på boken fra bokklubben.no
«De fleste får innimellom følelsen av å gå litt på tomgang når det gjelder middagssortimentet. Her får du oppskrifter på hele 365 middager som kan settes rett på bordet. I denne boken finnes det meste, fra rask middag for hektiske ettermiddags-timer, til mat som skal godgjøre seg i timevis. Velg blant eksotisk tandoori chicken og heilnorsk får-i-kål, ovnsretter, solide supper og salater, gryteretter, pasta, paier, omeletter og gratenger. Det er også separate vegetarkapitler, og nesten hundre oppskrifter med fisk eller skalldyr. Dette er utvilsomt kokeboka for alle som er litt lei av sitt eget middagsrepertoar!»

Siden jeg skal ta livet med ro fremover håper jeg å få presentert endel av oppskriftene på maten jeg skal lage. Jeg satser på sunn mat og kommer ikke til å lage noe som er direkte usunt!! Det skal dere vite 🙂 Jeg spiser variert og holder meg ikke til hverken lavkarbo, høykarbo, raw-food, vegan eller vegetarmat.

Så da er det bare å gå på en liten handlerunde og kjøpe det som trengs for dagens middag 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!