Middag = succé :)

Det var jammen ikke dårlig. Chili con carne med kylling var godt! Veldig godt! Oppskriften skal dere få. Men det var som jeg tenkte, at Fred ikke kom til å like indisk kikertgryte. Jeg syntes den smakte godt 🙂
Det jeg lagde igår var ikke så godt, men oppskriften var verdt forsøket, fordi den var så enkel. Det var fisk i tomatsaus. Helt grei hverdagsmat var det derimot – når man har det litt travelt og ikke har tid til kulinariske utskeielser og opplevelser. Så den oppskriften skal dere også få. Men ikke ikveld – for jeg som trodde jeg skulle ha fri idag har jobbet nesten konstant 🙁

Apropos middag – her er bilde av noe vi hadde her om dagen 🙂

Det grønne til høyre øverst er egenplukket økologisk namenia og rucola, mens det hvite er raspet nepe.

Her er det asparges, kokt emmerkorn, kyllingfilet, fersk hvit geitost og en haug med urter! Timian, mynte, persille +++

Hvem har vel sagt at en middag må bestå av potet, fisk og litt grønnsaker eller pasta med kjøttsaus? Det finnes UENDELIG med muligheter! 🙂

Publisert under Matbilder, Middag

2 comments on “Middag = succé :)

  1. Elin on said:

    Får vann i munnen av middagen. Ser og høres kjempe digg ut.

  2. Tina Hamelten on said:

    Det var deilig 🙂 Jeg er SUPERfan av fersk hvit geitost……..og mat generelt – haha

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!