ELLE sommerfest imorgen :)

Idag fikk vi tilbake internett!! Jippi. Det er ikke gøy å sitte på kontoret på en PC å blogge, jeg vet liksom ikke bak og frem på programmer som skal jobb med bilder. Ikke det at jeg er proff på mac heller, men det får jeg iallefall til 🙂

Livet siden sist har bestått av bursdagsfeiring, feber og jobb jobb, men imorgen blir det mye fri! Da skal jeg nemlig på ELLE-sommerfest!

Kjolen er lyseblå, skoene hudfarget, håret flettet og satt opp på en gammeldags måte, nesten ikke sminke (som vanlig).
Jeg stoler på ELLE når det gjelder servering. De har hver gang hatt mye å bite i – og det er kvalitet!!
Jeg trenger med andre ord ikke være noe særlig bekymret for imorgen 🙂
Det var det for ikveld….jeg må vel gå og legge meg «unaturlig» tidlig nå som det er sommer og lyst!

God natt 🙂

Publisert under Fest

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!