Hungry for change! Film

Det er iallefall jeg! Mange mener nok at alt er flott som det er, men jeg ønsker en ny matrevolusjon.
En ny film som heter «Hungry for change» er nå tilgjengelig på nett i noen timer til…..
Jeg har ikke sett filmen, men skal se den idag. Er spent på innholdet!
Hva er vel ikke bedre enn å se denne filmen en lørdagskveld, sammen med alle vennene som ikke bryr seg om kosthold 😉 Jaja, vi kan jo se den midt på dagen så vi ikke plager vennene våre med info om sunne matvarer og et ernæringssystem ute av balanse!

Her er linken: Hungry for change


🙂 🙂 Da er jeg klar for å gå til kontoret og jobbe litt (eller faktisk litt mer) på en lørdag!
Planen idag er å lage en oversikt over dårlige og gode frokoster! Hvem som skal ha denne infoen får dere vite senere….

Publisert under Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!