Som jeg sa: fra glam til dritt

Jeg lovte å komme med bilder av kjolen jeg hadde på festen forrige lørdag! Her er den 🙂

Dette var velkomstdrikken – kjempekul, en Ghanesisk ingefærdrikk!

Fra fest til jord 🙂
Her står jeg ved siden av en stor plante som gir en merkelig avling under jorden. Det er faktisk jordskokk – og jeg tror vi skal få lov til å høste den før vinteren legger snø på hele Øverland andelslandbruk.


Fred ble så begeistret for disse gulrøttene

Hadde også med ei venninde idag. Hun syntes det var artig å plukke ting rett fra jorden – purre, potet, grønnkål og tomat ferskere enn man noen gang har fått det før!

Dette må ha vært en spesiell variant av grønnkål??

Brokkoli som ikke er høsteklar!


Og til slutt er det viktig å fjerne dritten under beina 🙂

Bortsett fra å være på fest og grave i jorden er det MYE jobbing nå. Det er derfor det er viktig å være i naturen og koble av! Og hva jeg jobber med? Ja, det er fortsatt litt hemmelig (bortsett fra Yorktest matintoleransetest da, det er selvfølgelig ikke hemmelig) + at jeg hjelper Fred å komme helt igang med pinsettsalg og threadingkurs…..DET blir kult. Tenk, jeg har selv ALDRI prøvd threading! Det er jo helt merkelig at jeg som elsker å lære nye ting ikke har lært det, men nå som Fred starter kurs i november skal jeg få lært det også!
Og om du som leser dette er interessert i å lære threadingteknikken er det bare å sende en e-post til kurs@hamelten.no så sender jeg deg info!

Oioi, blir en spennende uke som kommer nå! 🙂

Publisert under Fest, Øverland andelslandbruk

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!