Kaker i Jan Thomas studio og litt annet

Dette hadde daglig leder i Jan Thomas studio med på jobb for noen dager siden. Det ser fristende ut!

Helg er den store kose-seg tiden i uken. Det var det jeg hadde mest lyst til igår ettermiddag da jeg var på bislet og skulle løpe. Lenestolen fristet så vanvittig mye!!

Jeg tror denne gutten også skulle ønske han satt i lenestolen da dette bildet ble tatt! Jeg vet ikke hvem personen er. Det enste jeg vet er at han deltok i innendørs sprint-Nm i stangehallen ifjor.

Hvorfor holder han seg i nærheten av søplebøtta? Er det tilfeldig eller må han kaste opp? Jeg vet ikke. Jeg har ikke kastet opp på trening, men noen jeg trener med har gjort det. Hvis du leser dette (skal ikke nevne navn) skal du vite at jeg ble imponert av innsatsen din på den treningen i sommer!!! 🙂 🙂

(Har nå fått vite at han rett før bildet ble tatt hadde hodet godt nedi søplesekken!! Så, jo det er en god grunn til at han står akkurat der han står. «Fotografen» var akkurat for sent ute til å fange det litt spesielle øyeblikket.)

Slapp av det dere kan der dere sitter, det blir tidsnok slitsomt nok!

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!