En kjedelig søndag

Idag skulle jeg vært i 90-års bursdag. Men , mannen var for syk til å dra så jeg syntes det var bedre å bli hjemme. Så utpå ettermiddagen skjedde det at jeg ble så dårlig at jeg var glad for å være hjemme. Jeg ble KVAAAALM. Jeg drakk noe som smaker GRUSOMT! Se nederst i innlegget så skal dere få mer info…..Måtte faktisk gå og sove. Det hjalp 🙂 🙂 🙂 🙂
Men arbeidsoppgave «måke snø» måtte gjøres. Åhhhhhhh, en ispinne før arbeidet starter er fine greier….

På disse bildene har jeg nettopp stått opp fra søvn midt på dagen, Ugh!

Ispinnen er god og melkefri! Karakter 5

Okei, det grusomme jeg drakk var en blanding av sukker og salt. Ett glass vann iblandet salt og sukker, men 4 ganger mer sukker enn salt. Jeg skriver ikke den faktiske mengden da dette ikke er noe som bare må drikkes av hvem som helst. Det kan bli for mye salt! Dette er noe jeg lærte av en god venn for å bruke når man blir kvalm. Ser ut til å fungere. Jeg kan, når jeg får skrevet litt sikkerhetsregler rundt oppskriften og bruken, dele den med dere, men ikke før!

Det var kjempefint å komme ut for å måke snø. Må ha vært noe av det beste jeg har gjort idag….

Publisert under Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!