Hva skjer??

Altfor mye kanskje?? Eller i allefall i en periode skjedde det for mye, arbeidsmessig. Så nå har jeg tatt en avgjørelse jeg er veldig fornøyd med!
Jeg avslutter min jobb/engasjement med Yorktest matintoleransetest!
Det blir litt for vrient å jobbe som daglig leder i to firma OG bygge flere merkevarer samtidig! Når jeg ser at jeg ikke får brukt utdannelsen min på en god måte som engasjerer meg er det på tide å gjøre noen endringer. Men inntil jeg har en kjøper som kan utvikle og bygge firmet og testen fortsetter jeg der jeg er. Vi har kontakt med noen firma som kan være interessert å i føre testen videre som en del av sitt andre produktutvalg. Seriøse store firma som kan gjøre en god jobb videre 🙂

Jeg har hatt så mye å gjøre og har vært inne på tanken å legge ned bloggen, men tror ikke jeg gjør det. Da er det jo mye bedre å si opp jobben?? Neida, jeg tuller 🙂

Så alle vet dette: at jeg slutter har ingenting med testens kvalitet å gjøre, det er en spennende test som hjelper mange mennesker til en bedre hverdag! Det har med kapasitet å gjøre, jeg har ikke mer enn 24 timer i døgnet jeg heller…..

Så fremover skal jeg nyte det å ikke ha sååå mange oppgaver, blant annet med å gå en tur i byen med Fred;

Dette var en stand på Karl Johan som solgte brente mandler med kanal og vanilje!!! NAM – for en lukt!

Eller skulle det heller være en elgburger? Med tyttebærrømme og sopp – et eller annet 🙂

Nå skal jeg KOSE MEG!!! med å ikke ha så mange oppgaver!!!!
Da skriver jeg nok også litt oftere i fremtiden! 🙂

Ha en fin uke alle sammen 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!