Lørdagskaos i butikk? Finn 3 feil!

Det kan ofte gå litt fort for seg når man er på handletur. Man tar med seg en ting for så å ombestemme seg. Da gidder ikke folk å gå tilbake å legge ting på plass. Muligens er lørdag den dagen dette skjer oftest?!

Dette må iløpet av et år koste norske butikker enormt mye i svinn. Egentlig er det jo kundene som «stjeler» varer eller kaster varer butikken eier. For hvem vil vel spise løk som har ligget i frysen eller rømme som har varmet seg blant suppeposene?????


Løk i pizzafrysen.


Lompe i pizzafrysen.
Er dette tegn på en kunde som hadde tenkt å spise pølse i lompe men som fant ut at pizza var mer interessant?


Dette ligger vel ikke akkurat på plassen sin heller!

Ja, ja butikkene har nok dette svinnet med i prisen når vi betaler for varene våre, så de taper ikke, vi betaler mer!
Det blir jo som et forsikringsselskap. Jo større sjans for at noe går galt, jo mer må vi betale! Det er jo en grunn til at bilforsikringen er dyrere i Oslo og Akershus……

Imorgen skal der få vite hvem som skal være forsiktig med bruk av ginseng!

Slapp av og kos dere 🙂 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!