Grønn (og blå) søndag

Vi var på en liten tur ute i det «grønne» idag.

En ting jeg elsker med våren er de blå blomstene som dukker opp i hager rundt omkring. Jeg rett og slett ELSKER blå blomster!!! 🙂 🙂 🙂


Da kommer det vel ikke som noe sjokk at jeg elsker blå klær heller da????Urter er helt fantastisk. Her er et knippe koriander, ett knippe persille og to knipper mynte. Har jeg en favoritturt tro? Det må kankskje være mynte, men jeg er veldig glad i basilikum og estragon også!

Nå er det avslapping som står på programmet!
Håper dere også nyter dette bildet! Muscari er en av mine favorittblomster!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!