Katten og reven- hvilken er tøffest?

Hvem trodde revene var tøffere enn kattene?
Jeg hadde en katt for en del år tilbake, en innekatt som likte å være ute på hytta. Katten hadde alltid vært veldig snill og rolig. Dersom jeg gjorde noe den ikke satte pris på viste den det ved å ta munnen sin på hånden min, men selvfølgelig uten å bite 🙂 🙂 En fantastisk søt, pen og snill katt. En perser colourpoint 🙂

Jeg glemmer ikke den ene dagen på hytta hvor det kommer to små hunder inn på plassen. Akkurat da sto katten min i bånd og man kunne jo tenkt seg at en innekatt i bånd ville blitt underdanig, men nei, katten begynte å løpe etter hundene. MAKAN! 🙂

Kattene er ikke alltid så stakkars, nei!

God regnlørdag 🙂 🙂

Publisert under Katter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!