17 mai – isens store dag – Isgøy – isklin – I scream

Jeg trodde faktisk jeg skulle bli vekket tidlig på morgenen av masse lyd, men det skjedde ikke. Det var rart…..
Russen har ikke vært så høylydt i år, iallefall ikke det jeg har lagt merke til. Men tvilsomt at de blir roligere i år enn andre år 🙂

17 mai er en stor is-spiser dag. Selv har jeg ikke spist is idag, men jeg har spist rips med vaniljesaus. Mmmmmmm det er godt det:)

Skriket av Munch kan lages av mange uike materialer, her av iskrem:

Bildet er hentet herfra

Hva hadde du gjort dersom noen hadde tilbydt deg en is på den betingelsen at du spiste den mest du kjørte berg-og-dalbane?? Fordi de skulle filme deg?? Jeg tror jeg hadde sagt ja, men da måtte det være en melkefri is 🙂
Sjekk de voksne folkene som kliner til ansiktene sine med is i denne filmen!

Ha en fortsatt fin 17. mai feiring!

Publisert under Diverse, Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!