Økologisk håndball

Jeg regner med de fleste har hørt om at håndballjentene tapte for sverige på søndag. Jeg har aldri vært så kjempegira på å se på eller høre på idrettskamper hverkan på Tv eller radio, det skal jeg innrømme. Selv om jeg alltid har vært aktiv så har det å se på idrett på tv ikke vært veldig viktig for meg, bortsett fra friidrett da og slalom og hopp da jeg var liten.
Men tilbake til poenget, lagidrett har jeg aldri klistret meg til skjermen for å se på. Men i år har jeg begynt å synes det er gøy å se på håndball!

Søndag kveld da vi var i bilen på vei hjem hørte vi litt fram og tilbake på kampen mellom Norge og Sverige. Ut av tunnelen ved vika var det ganske dramatisk på radioen, så dramatisk at jeg glemte å kjøre selv om jeg fikk grønt lys, det var like før jeg måtte stå en runde til 🙂 Jeg hadde nemlig ingen biler bak meg til å tute 🙂

Jeg leste at under hånball-EM serveres det økologisk mat til spillere, tilskuere og pressefolk. Kult!

De har til og med en økologisk kiosk!

Dette var søndagens sunne middag med økologisk brokkoli og gulrot:
Alfalfaspirer, reddik, det grønne på reddikene, linsesuppe, fersk hvitløk og machésalat.

Oppskrift på suppen??? Vet ikke mammaen min som lagde den. Hun må forresten være en av grunnene til at jeg ble klinisk ernæringsfysiolog fordi hun alltid pratet om sunn mat, og hadde flere ernæringsrelaterte bøker.
Den ene om urter var spennende og jeg husker jeg stadig tittet i den.

Boken som fikk «glasset til å renne over», eller skal jeg si siste inspirasjon som gjorde at jeg ønsket å gå denne veien var en bok kjøpt i en bruktbokhandel. Jeg lurte på hvor den var blitt av, men med stor glede fant jeg at den sto i hyllen på kontoret. Skal hente den hjem imorgen. Den boken jeg har fortalt om angående lavt stoffskifte har jeg nå tatt med hjem for å skrive om. Det er ikke alltid man er så inspirert til å blogge når man sitter på kontoret!

Hvorfor interesserer man seg for ulike ting/emner? Hvorfor er du interessert i ernæring? Har du tenkt på det?
Jeg vil gjerne høre hvorfor dere interesserer dere for ernæring så legg gjerne igjen en kommentar med hvorfor ! 🙂
Så skal dere få høre mer om historien bak min interesse for ernæring!

Ha en fin kveld!
Jeg skal se på håndballkamp!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!