TEST: Hvilken skjønnhetstype er du?

Det er litt gøy med slike tester. Klokken er ganske mange og jeg har sittet og kost meg med litt planlegging av et prosjekt 🙂 Da er det koselig å ta en uhøytidelig test: Hvilken skjønnhetstype er jeg? Det visste jeg jo før jeg tok testen, og fikk det bekreftet da jeg var kommet meg gjennom alle de 12 spørsmålene.

Du kan ta testen her på costume.no

Her er mitt resultat:
Skjønnhet kommer innenfra.
Resultat: Du vet at skjønnheten kommer innenfra, og du vil ikke ha en dårlig dag bare fordi du har en dårlig hårdag. Det er flott at du er opptatt av at det er mer til livet enn et perfekt og velpleid ytre, men ikke vær redd for å skjemme bort deg selv med en ny neglelakk i ny og ne!

Bilde tatt fra www.tv2.no

Tv2 har gjort en test av mineralmake-up. Les om testen

Det som er dumt med sminke er at man synes man blir så fin med sminke at man blir litt lei seg av virkeligheten….vel, det var min mening. Men sminke er jo en kjempeoppfinnelse, for det å føle seg flott er jo fantastisk. Så det er bare å finne sin egen balanse her! Det viktigste for meg i denne sammenhengen er å spise meg fresh! Så kommer sminken som et artig og koselig avbrekk innimellom.

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!