Den glutenfrie bakeskolen til Norsk Cøliakiforening

Her ser dere utdrag fra invitasjon til glutenfrie bakekurs i regi av Norsk cøliakiforening:

Det er ikke bare medlemmer som kan være med på kurs! Og man må ikke ha cøliaki for å være medlem i foreningen 🙂 Her kan dere lese om medlemsskap i foreningen.
I Oslo er det i vår gjærbakstkurs. Nå er det jo endel mennesker som holder seg unna gjær i mat, så for de passer det dårlig med et gjærbakstkurs.

Klokka er 17.00 og jeg har vært hjemme og spist før jeg igjen tar en tur på kontoret :(. Håper dere har fri i ettermiddag da iallefall 🙂

Publisert under cøliaki, Glutenfritt

2 comments on “Den glutenfrie bakeskolen til Norsk Cøliakiforening

  1. Ellen Sekse on said:

    Hei. Eg er lærar på Opedal skule, 5781 Lofthus. Ei jente på skulen har cøliaki. Er det mogeleg å bestilla desse heftene om Glutenfri matglede til skulen. ( Eg fekk låna elevens, men skulle gjerne ha dei til skulen). Eg har skulekjøkken og må tilpassa maten til denne eleven. Det gjeld også fellsmåltid m.m. Venleg helsing Ellen Sekse

  2. Tina Hamelten on said:

    Mener du boken som heter glutenfri matglede? Den kan kjøpes i butikken, men cøliakiforeningen har ulike hefter som helt sikkert kan bestilles. Nå er jeg ikke på kontoret akkurat nå så jeg får ikke sjekket hva jeg har fått fra dem, men kan sjekke senere 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!