Anette Bøe

Jeg ser litt rar ut på første bilde, men men

Det var gøy for meg å treffe Anette Bøe kanskje 15 år etter at vi spilte mot hverandre i en ishockey kamp 🙂
Ja, det må ha vært så lenge siden faktisk. Det jeg ikke visste var at hun var gift med ishockeypresidenten, ikke rart hun måtte begynne med hockey da! 🙂 Jeg husker at jeg syntes det var imponerende at hun som hadde gått på ski og tross alt ikke var ung begynte med hockey. Men det er vel slik at hvis man er en aktiv person så slutter man ikke med sport. Hun inviterte på padling til sommeren og jeg sa ja! 🙂 Det er jo så herlig å padle (og så er det fin trening for armene 🙂 )

Jeg fikk et par spørsmål på e-post om fett og frityrsteking for en stund siden. Imorgen legger jeg ut spørsmålene og svaret her på bloggen til glede for noen og «ikke-glede» for andre.

Nå skal jeg gå og trene styrke 🙂 Jippi, armene er fastere allerede etter noen få treninger 🙂
Ha en fin torsdag

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!