Søppelgøy

Jeg har ventet med å legge ut denne filmen til en passende anledning. Nå som det er vår er den superaktuell!
Idag har jeg en venninde fra vestlandet på besøk så arbeid blir det ikke mye av. Oups 🙂 Jada, på en torsdag…..Vi har jo ikke sett hverandre på flere måneder og idag skal jeg kjøre henne til Moss for å se på en ATV. Blir spennende med to forkjølede vesener i en liten Yaris 🙂

Ikveld skal jeg på cosmopolitan Awards og skulle egentlig fått time til sminking kl. 14.00 men det rekker jeg ikke så da kommer jeg ca. naturell 🙂 No problemo! Litt mascara og litt farge på leppene holder lenge!

Ha en fin torsdag!

Publisert under Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!