Ikke alltid lett å gjøre to (eller tre!) ting samtidig

Her er en film fra øverland andelslandbruk hvor jeg forsøker å prate samtidig som jeg setter poteter!
Husk at det er første gang jeg gjør dette så bevegelsene er ikke akkurat automatiske. Vi må ha nok poteter i hendene til å legge inn i et rør, som fører dem ned i jorden, hver gang du hører et klikk. Potetene ligger i den gule trekassen.
Hvis noen lurer på hvorfor jeg har på sykkelhjelm så er det fordi vi syklet dit og fordi det blåste så mye at jeg ellers ville hatt mye hår i ansiktet. Hjelmen holdt håret på plass! Det er ikke fordi jeg er redd for å falle av 🙂

Poteter og prat from Tina Hamelten on Vimeo.

Snart god ferie?

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv

2 comments on “Ikke alltid lett å gjøre to (eller tre!) ting samtidig

  1. Kristin V on said:

    herlig, Tina!!! Gled deg til nypoteter 😀 😀 :D! Og: Flott artikkel i Dagbladet på mandag :D.

  2. Tina Hamelten on said:

    Takk takk 🙂 Blir spennende med poteter man selv har vært med og «jobbet» for.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!