Vurder Coop mega for økologiske varer!

Lørdag dro vi til Coop kun for å kjøpe geitost – hvit geitost som ligner på hvit gulost – og kom ut med masse grønnsaker ++Typisk!!
Det sto en liten A4 plakat ved de økologiske grønnsakene – at nå var prisen på de det samme som «vanlige» grønnsaker. Hvorfor ikke bare kjøpe masse økologisk da????? Men, det stemte ikke helt det med prisen, at det for alle typer var like billig…..typisk reklame! Det er alltid noe som ikke stemmer i reklame……

Øyeblikksbilde fra det koselige skapet 🙂


Jeg vil da MYYYYYYYE heller ha økologiske druer enn de som er sprøytet!

Vi liker å kjøpe mange av gangen - så slipper vi fly i butikken hele tiden...40 kr. pr. kg for økologiske druer?! Ingen grunn til å kjøpe de som er sprøytet da..Tacokrydder skal jeg lage selv ved en annen anledning.....


Vi liker å kjøpe frøene hos Coop!
Måtte jo ta et bilde av dette når jeg først var igang med kameraet!


Det skal bli vårt deilige hjemmelagede brød 🙂 Denne gangen var det med spelt fra Holli mølle tror jeg….vi hadde ikke så mye emmer igjen. MEN – vi har bestilt masse emmer rett fra leverandøren – og da mener jeg masse! Dere får se når det kommer………

Jeg fikk en leveranse fra helsekostsentralen igår – med et kult produkt mange burde bruke…..mer senere….må komme meg på kontoret og starte på den lange «skal gjøre» – listen min! 🙂 🙂

Har forresten meldt på meg og Fred på en ny sesong på Øverland andelslandbruk! Gleder meg til å begynne å plukke urter!!!!

Nyt varmen og sola som er underveis!

Publisert under Diverse, Økologisk mat

4 comments on “Vurder Coop mega for økologiske varer!

 1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

  så masse hærlig økologisk mat! 😀 Jeg er stor-fan av den tomatpureen!

 2. Mjuuugly on said:

  Jeg ELSKER at coop har satt ned prisene på økologisk, helt herlig!! 😀

 3. Elin on said:

  Jeg har blitt fast kunde til Coop etter de satte prisene likt som konvensjonell mat. Så mye herlig mat dere shopper- er til å bli glad av! ;-D

 4. Tina Hamelten on said:

  Jeg visste ikke at Coop hadde gjort dette. Har de gjort det i alle butikker, eller bare coop mega? Ja, vi elsker å handle mat 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!