Søndag var en kul matdag!

Her får dere et utdrag av hva jeg spiste denne søndagen, masse forskjellig og spennende mat. Det kjedeligste var vel frokosten som bestod av torsk ++ (nei, ikke lavkarbo!!)

Her har jeg laget juice av hodekål, stangselleri, eple og ananas 🙂
På bildet under er en slags gryte med bittesmå fisk.


Dette skulle bli en «kake», en slags middagskake med cassavamel+++ som etterhvert så slik ut;Dette var til desserten 🙂Afrikansk fruktdessert med masse godt oppi!


Hva som var i denne desserten?? Vel, iallefall banan, sharon, pasjonsfrukt, mango, papaya (??) og granateple – kjempenydelig!
🙂 🙂
Dette er starten på hovedretten! Uridgryte 🙂 Favoritt!!!!

Det må kalles en skikkelig matsøndag!

Apropos mat, er du klar over at det foregår en matkrig der ute?? Ikke bare andre steder hvor man har mako på mat, men her i Norge hvor det er overflod av mat??
Jeg skal skrive mer om det, forhåpentligvis i løpet av uken. Fikk en bok igår som heter «Rik på lavpris» som visstnok skal være veldig spennende!

Det vi ønsker i Norge er jo godt itvalg og kvalitet, ikke sant?? Men når noen får mye makt så bruker de gjerne denne makten til å gjøre seg selv rikere, de bryr seg ikke om våre matopplevelser, helse, matvareutvalg. Tenk på alt man kan venne seg til bare forandringen går sakte men sikker i en viss retning…….

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!