Blir med Fred til gjøvik imorgen!

Imorgen skal jeg være med Fred til Gjøvik.
CC-Gjøvik har nattåpnet og har invitert både Fred og Hanne Sørvaag. HUN er jo bare heeelt nydelig! Gleder meg til å møte henne igjen!

Dette er et bilde fra «Skal vi Danse» – episoden hvor hun gikk videre til finalen.

På Gjøvik er det spesielt én ting jeg gleder meg til…….det er å kjøpe Lund Brød. Har gledet meg til det brødet i månedsvis faktisk 🙂
Men – nå har de fått brødet på Maschmanns matmarked på Skøyen i Oslo. Litt dyrere enn på Gjøvik selvfølgelig, men det å ha dette brødet tilgjengelig betyr faktisk mye!
Skulle levere pinsetter til en salong på Skøyen idag og så matmarkedet på den andre siden av gaten. Jeg hadde fått en kommentar her på bloggen om at brødet var tilgjengelig på Skøyen….så jeg visste det lå inne i butikken! Men når jeg skal til Gjøvik og kjøpe ferskt brød imorgen kjøpte jeg ikke idag.

Freds blogg har vært borte en stund, men han har bestemt seg for å ha bloggen og være aktiv. Så om du ønsker å følge med på alt Fred fremover skal holde på med kan du gå inn på FREDS blogg som praktisk nok heter www.øyenbryn.no!

🙂 🙂 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!