Før trening idag: Jan Thomas Studio

 Jan Thomas, meg og Christopher

Før trening idag var jeg innom Jan Thomas Studio for å hente mannen min som jobber der 🙂 Ja, hva jobber han med mon tro? Ikke ernæring iallefall selv om han er ganske interessert i det, hoh det er da enda godt så mye som jeg prater om det!! 🙂 Jan Thomas og Christopher er kjempehyggelige 🙂 Jan Thomas sa han skulle hjelpe meg og se på håret mitt for å vurdere hva som bør gjøres. Hurra!!!!!!

 

Meg og Christopher

Det gikk litt tungt på trening idag, men slik er det, noen dager går det bare tyngre enn andre :/

Jeg skal gi dere et godt tips om en type frokostgrøt dere kan prøve. Den selges ikke i Norge dessverre, men du får iallefall kjøpt den på Nordby i Sverige (Maximat om jeg ikke husker feil).  Det er en blanding av Havre (95 %) og quinoa (5 %).  Man skulle kanskje tro at de fem prosentene med quinoa ikke betyr noe, men det er helt feil. Det smaker søtere og smaker bedre enn kun havre. Positivt er at den er økologisk! Dyrt? Nei, 17,90 svenske kroner for en pakke på 750 gram. Der er det mye billig, næringsrik og god frokost. En liten vri er å putte opp i litt valmuefrø rett før servering 🙂 

Obs! Pakningen på bildet ligger på et fat, ikke en tallerken (ikke bli lurt).  Pakningen er ca. 17 cm høy

Det er et vanlig problem for folk at det blir mye luft i magen av belgfrukter. Lover å snart skrive om hvordan man reduserer det problemet! 🙂

 

Good night hilsen Tina

Publisert under Hverdagsliv, Produkttips, Treningsliv, Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!