Konkurransefredag og kurslørdag

Igår var jeg med i sesongens siste konkurranse. Her var vi fire løpere hvorav to kjempesporty damer som var litt eldre enn oss andre to. Kjempekult! Vi ses igjen i en annen konkurranse eller?

Jeg gleder mer til dagens kurs. Skal på kurs i regi av norsk proteinintoleranseforening. Der er temaet mat uten melk og gluten. Spennende. Kurslederen er en naturopat som heter Monica Holand. Hun har gitt ut flere kokebøker som fokuserer på høyt næringsinnhold ved utelatelse av visse matvarer.

Proteinintoleranse, betyr det at man ikke tåler proteiner? Nei, det betyr at det er bestemte proteiner man skal holde seg unna, ikke alle. Man trenger faktisk protein for å overleve. Selv kjenner jeg til folk som ikke tåler å spise melk og gluten, som får psykiske problemer av å spise det. Vil dere lese mer anbefaler jeg å lese mer på www.npif.no eller å søke på google på navnet «karl Ludvig reichelt». Jeg er nemlog litt for trøtt til å utdype dette nå.

 

Her er et bilde av treneren. Han er super (og ledig!!! noen som vil vite mer?) 

 

 

 God lørdag! hilsen Tina

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!