Syk av maten du spiser?

Nå er det mange måter å bli syk av maten sin på. De fleste tenker vel på allergier hvor man klør, hovner opp osv.
Det er jo vanlig med cøliaki også, men at man blir psykisk syk av maten man spiser er nok ikke så anerkjent.
Jeg har kjøpt en dvd-dokumentar som heter MAT? Har ikke fått sett den enda, men det er underveis. En liten smakebit av filmen ligger ute på youtube:

Jeg hadde et møte med forsker Karl-Ludvig Reichelt i romjulen. En veldig hyggelig mann som er interessert i det han holder på med!

På bildet under har jeg vært og kjøp brød på åpent bakeri bak slottet. Jeg hadde da ikke spist brød på kjempelenge, men det var ikke så godt som jeg husket at det var!!! Smak og hva man synes er godt har veldig mye med vane å gjøre. Derfor er det ikke rart at man kan endre smaken sin 🙂

Brød fra åpent bakeri

God helg!

Publisert under Hverdagsliv, proteinintoleranse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!