Åpningsfesten til OFW-del 1

Igår var jeg på åpningsfesten til Oslo Fashion week. På grunn av arbeid og parkering kom vi litt for sent. Og i tillegg gikk vi opp til visningen på feil side av catwalken. Det som var skummelt var at noen mente vi skulle gå og finne plassen vår midt i visningen. Det skulle gå greit så lenge vi ikke gikk foran kamera når modellen var ved enden av catwalken.

Eh……, vi bestemte oss for å komme oss på den andre siden, gikk ned i foajeen på oslo kongressenter og opp igjen den andre trappen. Endelig fremme sto vi da ved enden av catwalken mens showet pågikk. Alle satt pent og pyntelig på stolene sine.
Hvem er det som har lyst til å gå ved siden av catwalken når alle andre sitter og alle lysene er på????
Vi ventet derfor til den første visningen var ferdig. Vi var tre stykk, jeg, Fred og Adriane (kjæresten til Tshawe). Det fine øyenblikket kom hvor vi kunne skyndte oss på plass.
Jeg tenkte de andre skulle følge samme tempo som meg! Jeg hadde høyhelede støvletter, men det er ingenting iveien for å løpe fort for det! Jeg løp ivei kom frem til begynnelsen av catwalken og så at de andre var langt bak….


Meg og Charlotte Spetalen


Meg og Andriane


Meg, Kjetil og Ida-Marie (som gorde make-up) i Jan Thomas Studio

Vel, sprinttrening kan brukes til litt av hvert :), vi er jo vant til å løpe på tærne ikke sant, jeg prøvde ikke engang å løpe på helene, for DET hadde gått sakte.

Jeg løp forbi borgermesteren, grand-prix vinneren og mange andre kjendiser på både høyre og venstre side.
Helt ærlig så så det kanskje rart ut, jeg i fulll fart og de andre to langt etter??

Publisert under Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!