Dagens gufne opplevelse…

Blæh!
Kjøpte en pose med blomsterblader som skulle brukes til te. Da jeg kom hjem helte jeg en god porsjon blader ned i en kopp sammen med et knippe korianderfrø og fylte på med vann.
Ved andre nipp skjedde det; jeg fikk noe i munnen som ikke var teblader. Jeg tenkte at det kanskje var et korianderfrø, men det viste seg at det var for stort til å være det. Hæ?? Det var noe mørkebrunt som viste seg å være et insekt. BLÆÆÆÆÆÆÆH. Har du hatt den følelsen av at du har lyst til å rense munnen din? Jeg hadde lyst til drikke mer for det var godt, men eeeeeh nei! Det var første kopp fra den tepakken! Kunne det ikke skjedd med siste koppen da……ikke første……

Slik ser forresten hvitløken ut når den er dampet!

Natta

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!