Cosmopolitan awards! – Serverer de mat på slike arrangement?

Ikveld var jeg på Cosmopolitan awards. De kåret massevis av skjønnhetsprodukter i ulike kategorier. Kjekt for oss som ikke kan så mye om disse produktene og heller ikke har tid til å teste ut alt!

Vendela kan mye mer enn meg på dette området! Hun er så flott!

Jan Thomas var også tilstede for å dele ut en pris sammen med Vendela:

Jeg fikk beskjed om at det ikke var mat og at jeg måtte ta med noe nøtter. Det måtte jeg jo, for da jeg var på åpningsfesten til Oslo Fashion week var jeg sååå sulten. Jeg tok med brente mandler og rosiner. Disse ristede mandlene er de beste! Kan kjøpes på en liten koselig butikk på Karl Johan som heter Carl Heftye. Det er vår faste butikk for å kjøpe nøtter.

Men det viste seg at det var spiselige saker på denne festen:

Det var et tårn med nøtteposer like ved der man henger av seg ytterklærne.
Her er to av disse posene som jeg testet.

Vet du hva, denne posen med cashewnøtter var fantastisk god! Så god at jeg gir den karakteren 6!

Ingeborg Heldal, kjent fra Studio fem på kanal 5 er sjefredaktør i Cosmopolitan.

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!