Skaff deg en dehydrator!

Idag var jeg på foredrag om raw food! Inspirerende! Jeg har hverken tid eller energi til å fortelle så mye om det akkurat nå, men jeg skal anbefale dere å skaffe en dehydrator.

Hun som holdt foredraget heter Tove Holthe og er den som startet firmaet Sanabona. Hun hadde med masse vareprøver som jeg må skrive om imorgen. Noe smakte veldig godt, mens den ene tingen jeg prøvde ga meg så dårlig smak i munnen at jeg bare måtte spise noe annet. Håndflaten min ble grønn av all prøvesmakingen.

Dette er Tove Holthe

Den svarte firkantede boksen på bildet under er en dehydrator, eller en mattørkemaskin. Man må ha litt plass for å kunne la maskinen slippe ut damp, altså kan den ikke dyttes inn mellom skapene på kjøkkenet uten godt med luft rundt.

Jeg smakte på ulike ting hun hadde tørket i dehydratoren og det var KJEMPEGODT.
Disse flakene er enormt gode og sunne. Hadde du servert dette ville folk trodd det var vanlig snacks!
Når man kjøper en dehydrator følger det med et kurs. Nettsiden, www.sanabona.no, inneholder oppskrifter som man kan benytte.

De er veldig tynne….de ligger på en serviett!Dette var min favoritt av de tre! Her er oppskriften
Men du må jo ha dehydratoren før du kan benytte deg av oppskriften! 🙂

Jeg elsker mat, jeg elsker å lære om mat og jeg gleder meg til å kunne starte med dehydrering av mat!

Kos dere! 🙂

Publisert under Foredrag- kurs jeg har vært på, Mattilberedning, Produkttips, Raw food

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!