Nå skal jeg starte med spiring!

Idag satte jeg igang med spiring av alfalfafrø. Jeg tok en paiform fordi den har stor flate og fylte med frø. Det finnes spirebokser og spireposer, men det hadde jeg ikke nå, så da tok jeg paiformen!

S-for sunt

Dette skal stå i vann ca. ett døgn på et mørkt sted. Frøene skal stå lunt. Glem kjøleskapet!

Jeg gleder meg til hjemmelagede spirer som er ferdige om ca. 5-6 dager

Dere skal få være med på prosessen og utviklingen. Jeg kommer til å skylle dem 2 ganger pr. dag. Spirene blir lengre og lengre for hver dag….

Men etter at de er ferdig spirt oppbevares de i kjøleskapet!

Publisert under Mattilberedning

Comments are closed.

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!